Näyteikkunoiden ja sisätilojen digitaaliset mainosnäytöt lisäävät liikkeesi ja palveluidesi huomioarvoa ja kasvattavat asiakkaasi ostoskorin arvoa.

Isoja digitaalisia näyttöpintoja hyödynnetään tuotteiden ja palvelujen myynnin vauhdittajana. ShopperScreen -tuotteista vastaava Joni Purola sanoo, että yritykset tarvitsevat uusia keinoja asiakkaidensa puhutteluun, sillä asiakkaiden ostoprosessi on muuttunut.

– Perinteisen mainosmonitorin hinta nousee suurissa yli 70 tuuman kokoluokissa pilviin. ShopperScreen tuo suuriin kokoluokkiin edullisemman vaihtoehdon, jossa takaisinmaksuaika on muita teknologioita pienempi.

Jopa koko ikkunan kokoiset digitaaliset näytöt tulevat vaihtoehdoksi pienyrittäjälle.

Laadukkaan projisointipinnan saa taustaprojisointitekniikalla näyteikkunaan ja tutulla etuprojisointitekniikalla myymälän seinälle mainosnäytöksi. ShopperScreen-ratkaisut on toteutettu Canon XEED-projektoreilla.

Canonin AISYS-järjestelmä tuottaa silmiä hivelevän kuvanlaadun, ja värit näkyvät myös valoisassa ympäristössä.

Katso video

Ohikulkijoita voidaan aktivoida lisäämällä ikkunaan kosketustoiminto.

Ohikulkijalle voidaan antaa ikkunassa mahdollisuus käyttää ostopäätöksessä auttavia sovelluksia. Interaktiivinen ikkuna toimii kuten tablettilaite.

– Myymälöiden ja näyteikkunoiden lisäksi suuria digitaalisia Roll-up -pintoja voi sijoittaa messuille tai vaikkapa esiintymislavoille. Pystytys onnistuu viidessä minuutissa. Kun digitalinen aineisto on kerran tehty, muistuttaa Purola, että samoja materiaaleja voi hyödyntää monikanavaisesti esimerkiksi verkossa ja somessa.

Perinteisestä näyteikkunasta digitaaliseen mainosnäyttöön

  • Kohtuuhintainen teknologia, kun halutaan isoja näyttöpintoja
  • Suuri huomioarvo
  • Voit jatkaa tarinaa asiakkaan kanssa vuorovaikutuksessa kosketustoimintojen avulla
  • Kun kivijalkaliikkeesi sulkeutuu, näkyvät viestisi 24/7

 

Kysy lisää lähimmästä paikallisesta Data Group –liikkeestäsi ja etsimme sinulle sopivan ratkaisun.

Data Group 01.01.2019